Teknovation Logo
robot

 
  • Dr. Sebastian Schöning er nu CEO for FFG.

28. august 2024, kl. 16:08 

Sebastian Schöning udnævnt til FFG-CEO

Taiwanesisk-ejede Fair Friend Group, FFG, har udnævnt dr. Sebastian Schöning til den globale organisations CEO, efter han siden 2021 har stået i spidsen for aktiviteterne i Europa, i MAG IAS GmbH.


Forud for FFG's deltagelse på AMB 2024-messen, anført af de europæiske aktiviteter, meddeler den taiwan-baserede koncern, at dr. Sebastian Schöning er udnævnt til den globale organisations CEO, hvor han skal stå i spidsen for koncernen sammen med Rong-Rong Liu, der samtidig er udnævnt til CFO, og sammen med Sebastian Schöning, nu udgør direktionen.

Schöning har senest været øverste koncerndirektør i Europa, hvor selskabet er MAG IAS GmbH. Han har en baggrund som ph.d. i maskinteknik. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Hovedaktionær og bestyrelsesformand Jimmy Chu glæder sig over at have besat den fremadrettede direktions nøgleposter, og understreger, at der er enighed om den fremadrettede strategi for koncernen:

"Jeg har fuld tillid til at Sebastian Schöning og Rong-Rong Liu vil løfte FFG til næste niveau inden for CNC-værktøjsmaskinområdet, og ser frem til forfølge de nu opstillede mål sammen med dem," udtaler Jimmy Chu.

10. til 14. september kan man finde FFG Europe i Hal 6 i Stuttgart på AMB 2024-messen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik