Teknovation Logo
robot

 
  • Weiler udvider nu Education 4.0-linjen, så den i højere grad også involverer digitalisering og automatisering omkring maskinerne.

28. august 2024, kl. 08:42 

Education 4.0 og automatisering

Weiler Werkzeugsmaschinen GmbH er klar til vanlig fremtrædende deltagelse ved AMB-messen, der holdes 10. til 14. september i Stuttgart, og byder i år på yderligere lanceringer i Education 4.0-linjen, så automatisering og digitalisering, nu også kan inddrages. 


Sydtyske Weiler indtager traditionelt en fremtrædende rolle på AMB-messerne i Stuttgart, og 2024-udgaven af messen bliver ingen undtagelse, fremhæver producenten, der står bag drejebænkene i Weiler-fabrikatet samt fræsemaskinerne i Kunzmann-fabrikatet.

Begge er stærke på uddannelses- og forskningsområderne, og særligt til virksomheder med unge lærlinge har Weiler til masskinerne skabt uddannelseslinjen Education 4.0.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Overskriften for årets stand er digitalisering, og det omfatter en premiere på enheden "Digitales Messen", der kan anvendes i forbindelse med fuldautomatisk opmåling af bearbejdningsresultater og databehandling hertil, som nu også inkluderes i Education 4.0.

Tilsvarende vises en opstilling med tilhørende automatisering, og hvordan man også her kan anvende Education 4.0 til at opnå det fulde overblik over "cellen", fremhæver Weiler forud for lanceringerne på messestanden.

Der vises også i år flere af de seneste maskiner i produktprogrammet, herunder flere under spån ligesom man viser eksempler på anvendelsesbredden for producentens maskiner, herunder også hvordan ældre maskiner kan opgraderes med Retrofit-programmet kaldet WMS, fremhæves det fra producenten, der vanen tro er at finde i Hal 4, hvor der også vil være repræsentation fra den danske forhandler; Sandstrøm & Petersen ApS, i forbindelse med messeperioden.

Sandstrøm & Petersen opfordrer interesserede til at indgå en aftale om præsentation på standen forud for messeperioden, og påpeger, at man kan få gratis adgang, ved at benytte koden "WEILER4C10" ved registrering på messens hjemmeside.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik