Teknovation Logo
robot

 
  • En række spændende features er tilføjet maskiner i T- og Z-serien, fremhæver Ibarmia.

26. august 2024, kl. 18:34 

Ibarmia afslører flere detaljer om AMB 2024-standen

Spanske Ibarmia demonsterer en række af de seneste produkter på AMB 2024-messen fra den 10. til 14. september.


Ved AMB 2024 i Messe Stuttgart, såvel som på den samtidige IMTS 2024-messe i Chicago, USA, vil Ibarmia, som i Danmark repræsenteres af Flextek A/S, præsentere en række af de seneste maskiner i portefljen.

Det af afslører den spanske producent nu og oplyser, at der er tale om firmaets flagskibsmaskiner ZVH 58 L4000 EXTREME Gen 6 og THC 16 MULTIPROCESS Gen 2.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De to præsenterer præcisionsteknik og avanceret teknologi, hvor ZVH 58 / L4000 EXTREME Gen 6 er designet til højpræcisionsopgaver og kommer med forbedret ydeevne og produktivitet, mens THC 16 MULTIPROCESS Gen 2 kombinerer flere bearbejdningsprocesser i en enkelt opsætning, hvilket giver høj alsidighed og reducerer cyklustider, påpeges det.

Tidligere i august skrev vi på Teknovation, hvorledes producenten har skærpet sin CO2-bevidsthed i hele udviklingsfasen, og i dag indtænker øget bæredygtighed fra starten af designfasen.

Hvordan bæredygtighed er indarbejdet i de seneste CNC-bearbejdningsløsninger vil i det tyske blive demonstreret med producentens T-serie af maskiner.

Avancerede køle-/smørevæske- og spånhåndteringssystemer medvirker blandt andet til renere produktion, ligesom der i maskinbygningen er lagt vægt på brug af genanvendelige materialer og længerevarende delkomponenter.

De mere bæredygtige muligheder gavner planeten og øger effektiviteten, fremhæves det. og producenten glæder sig at vise det frem som skræddersyede løsninger til den enkelte brugers behov, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik