Teknovation Logo
robot

 
  • Den har stået på flytning hen over sommermånederne for GMS-indehaver René Abramsen. Den 27. september inviterer han og det øvrige team inden for i de større og mere moderne rammer i Broager.

26. august 2024, kl. 14:32 

GMS inviterer inden for 27. september

Gråsten Maskinservice A/S, GMS, er vendt tilbage til Broager, hvor man har købt Automatik Syds 3.000 kvadratmeter store industriejendom på Smedevænget. Flytningen af maskiner er foregået hen over sommerpausen, og den 27. september inviteres interesserede forbi, så de ved selvsyn kan se de større rammer.


Selv om det hedder GMS, så startede det tilbage i 1992, da man flyttede ind i en tidligere andefarm på Nejsvej i Broager. Herefter gik turen dog hurtigt til Gråsten, men nu er GMS vendt retur til Broager. Denne gang på Smedevænget, hvor firmaet har fået bedre rammer og god plads i Automatik Syds tidligere domicil, der omfatter 3.000 kvadratmeter industriejendom, oplyser GMS-indehaver René Abramsen.

Han har selv stået i spidsen for indretningen og flytningen, der blev tilpasset, så det passede godt med at teamet vendte tilbage efter sommerpausen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Baggrunden for flytningen var at BHJ-koncernen selv ønsker at anvende de lokaler, som GMS hidtil har lejet, og valget er faldet på ejendommen på Smedevænget. Den samlede investering som inkluderer køb af ejendom, etablering af specialfundamenter, der skal bære de tonstunge CNC-maskiner, er tæt på et to-cifret millionbeløb, oplyser René Abramsen:

"Men så er vi også fremtidssikret. Vi har fået et meget optimal produktionslayout, der kommer kunderne til gode i de løsninger, vi kan tilbyde. Nu har vi også alle medarbejdere samlet i et stort lokale. Det har betydning for arbejdsmiljøet," siger René Abramsen, der altså glæder sig til, sammen med det øvrige team, at vise rammerne frem den 27. september.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik