Teknovation Logo
robot

 
  • Automatiseringsmuligheder, kombineret med en reduktion på 28 procent i det daglige energiforbrug, fremtidssikrer maskinen i forhold til ydeevne, præcision og energieffektivitet, fremhæver GF Machining Solutions.

23. august 2024, kl. 16:56 

GF betegner Cut S400 som en milepæl

GF Machining Solutions har lanceret trådgnisteren Cut S400 specielt designet til at imødekomme høje krav fra energi- og aerospacesegmenterne.


Trådgnisteren Cut S400 bliver af GF Machining Solutions betegnet som en betydelig milepæl i jagten på præcision og effektivitet inden for turbinefremstilling.

Nærmere bestemt er den skræddersyet til en bred vifte af former og størrelser af turbinediskemner, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den integrerer teknologier som tiltende og roterende akser med henblik på præcise og stabile bearbejdningsoperationer velegnede til både lette og tunge emner.

Integrationen af generatoreteknologien ​​Intelligent Speed ​​Power Generator (ISPG), 3D-printede hoveder for mere effektiv flushing og Spark Track-teknologi gør endvidere maskinen unik af sin slags, påpeges det.

På softwaresiden fremhæves løsningen eTracking, der muliggør omfattende monitorering af maskinens status, emneproduktionsfremskridt og sporbarhed i realtid.

Dette muliggør hurtige svar på eventuelle afvigelser og skal sikre ensartet kvalitet og ydeevne. Derudover optimerer Spark Track-funktionen gnistningen i realtid for at forhindre trådbrud og maksimere skærehastigheden.

Maskinens optimerede design gør, ifølge producenten, let tilgængelig for rengøring og vedligeholdelse, hvilket reducerer nedetid og driftsomkostninger.

På automationssinde fremhæves dedikation til Lights-out--produktion.
Den kommer med en trådspolekapacitet på op til 45 kilogram, seks højeffektive filtre og fuld integration med automationsløsninger.

Såkaldt SMART-trådspoler med RFID-teknologi forbedrer sporbarheden og effektiviteten i produktionsprocessen. Alle automatiseringsmulighederne er med til at fremtidssikre maskinen i forhold til ydeevne, præcision og energieffektivitet, konstateres det.

GF Machining Solutions er repræsenteret af Masentia A/S i hele Skandinavien.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik