Teknovation Logo
robot

 
  • Jan Strauss er nu også Messe Stuttgarts repræsentant i Skandinavien.

26. juni 2024, kl. 13:12 

Strauss & Partnere repræsenterer Messe Stuttgart i Skandinavien

Nu blæser der igen en frisk vind over Skandinavien, fremhæver Messe Stuttgart, der har indgået aftale med Strauss & Partnere, med Jan Strauss i spidsen, om at være repræsentant for messecentret i Danmark, Island, Norge og i Sverige.


Direktør Jan Strauss, der har 23 års erfaring i den internationale messeverden, herunder som repræsentant for Messe Schweiz, NürnbergMesse, Messe Berlin, Deutsche Messe og Spielwarenmesse, og har en lang karriere i erhvervslivet, idet han i Tyskland i en årrække har været chef for et af det daværende danske Industriministerielle kontorer. Nu føjes Messe Stuttgart til listen, kort før den støre metalbearbejdningsmesse AMB 2024, der holdes 10. til 14. september i det moderne messecenter tæt ved lufthavnen i Stuttgart.

”Vi glæder os over at vi med Jan Strauss har fået tilknyttet en erfaren forretningsmand, der kender den internationale messe- og kongresverden indgående. Samtidig er han geografisk tæt på alle landene i Skandinavien," erklærer direktør for Messe Stuttgart Roland Bleinroth, og han tilføjer: 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Den personlige kontakt til lokal messerepræsentation, der kan svare på spm., og der kender kulturen, er enorm vigtig, ikke mindst for nye udstillere”. Jan Strauss udtaler:

”Det har i mange år været mit personlige ønske at arbejde for Messe Stuttgart i Skandinavien. Messe Stuttgart ligger i Tysklands maskinrum. Tager man en passer og slår en cirkel på nogle få hundreder kilometer fra Messe Stuttgart, rammer man en kolossal købekraft, der vil komme de skandinaviske kunder til gode, når de udstiller i Stuttgart,” siger Jan Strauss, og fortsætter:

”Det er mit personlige mål at udbrede kendskabet til Messe Stuttgarts verdensfagmesser, i Skandinavien”.
Messe Stuttgart råder over 27 projekt- og informationskontorer i 48 lande, samt datterselskaber i Kina, i Indien, i Tyrkiet og i USA. I Messe Stuttgarts portefølje finder man fagmesser indenfor stort set alle brancher, herunder industrimesser, som ud over AMB også omfatter Nortec, VISION, og Moulding Expo, såvel som  verdensfagmesserne R+T, Interbad, Intergastra, didacta, hy-fcell, Volta-X 0g Südback med flere.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik