Teknovation Logo
robot

 
  • Ved åbent hus-eventet hos WM Machines bliver der også lejlighed til at stifte nærmere bekendtskab med Precitrame Machines' K5-5-mikrofræser.

20. juni 2024, kl. 08:12 

Precitrame i programmet hos WM Machines

Når der 21. og 22. august holdes åbent hus hos WM Machines i Kolding, introduceres endnu et maskinbrand i porteføljen i form af Precitrame Machines SA, der vil være repræsenteret ved eventet med en mikrofræser.


Endnu et schweizisk agentur er føjet til produktprogrammet ved VM Machines, der i forvejen tæller Tornos og Schaublin. Fremadrettet omfatter repræsentationen også Precitrame Machines.

Derfor har den schweiziske producent også udlånt en K5-5-mikrofræser til det kommende åbent hus-arrangement, der finder sted 21. og 22. august i showroomet i Kolding.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ved eventet bliver der også mulighed for at besigtige et andet aktuelt tilføjet program hos WM Machines; SYIL Machine Tools, der allerede er til stede i rammerne i form af en X7 CNC-fræsemaskine, der demonstreres løbende ved det kommende event, hvor også drejesiden vil være repræsenteret i form af en SwissNano fra Tornos og en komplet hovedrenoveret 110CNC fra Schaublin.

I forlængelse af eventet vil der fredag den 23. august også være en uddannelsesdag i Kolding-faciliteterne, hvor områdets unge ved erhvervsskoler invitereres inden for, og præsenteres for de udstillede CNC-maskiner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik