Teknovation Logo
robot

 
  • Skills-landsholdet har aktuelt været samlet.

19. juni 2024, kl. 09:58 

Flere af industriens lærlinge med på Skills-landsholdet

Skills Denmark er i færd med forberedelserne frem mod WorldSkills 2024, og har netop udtaget landsholdet, hvor flere af industriens dygtigste lærlinge er med.


Når der 10. til 15. september er samling omkring VM for lærlinge i franske Lyon, så stiller Danmark op med et stærkt landshold, meddeler Skills Denmark.

De unge har aktuelt været til landsholdssamling i Middelfart forud for efterårets konkurrencer, og heriblandt også de vinderen af Skills DM i CNC-drejning Oscar Dahl Nielsen, Herningsholm, vinderen i CNC-fræsning Kasper Bergmann Mortensen, der også er fra Herningsholm samt har læreplads ved Grundfos, smedelærling Jakob Østergaard Nielsen, Hansenberg/Damgaard Metal, personvognsmekaniker Magnus Skov Nielsen, TechCollege/This’ Auto i Vrå, karosseriteknikerlærling Mads Kryger, College 360/Bil & Co i Aabenraa, lastvognsmekanikerlærling Tobias Kjærgaard Madsen, Tech College/Man Nordjylland samt de to automatikteknikere Magnus Holmgaard Jørgensen og Sofie Nørremark Rasmussen, der begge lærlinge ved Grundfos.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Kasper Bergmann Mortensen glæder sig naturligt til at skulle afsted, og har allerede trænet et halvt års tid ved lærepladsen, hvor de gør meget for lærlingene, fortæller han:

"Lige nu forbereder jeg mig på at øge min hastighed. Jeg er stærk i at tænke processen igennem og har sans for detaljer. Jeg har tidligere kørt mountainbike på ret højt niveau og har meget konkurrenceerfaring. Det kan jeg overføre til mit fag nu – jeg ved, hvordan jeg kan lukke verden ude og koncentrere mig, når jeg er under pres. Da jeg sagde ja til at at skulle til WorldSkills og siden EuroSkills 2025, vidste jeg faktisk ikke, at jeg blev en del af et landshold, men det er bare megafedt. At mærke de andres passion for deres fag er superfedt. Det er en fantastisk oplevelse," siger Kasper Bergmann Mortensen.

Sammen med det øvrige landshold intensiveres træningen nu frem mod konkurrencerne i Lyon.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik