Teknovation Logo
robot

 
  • Digitaliseringsminister Marie Bjerre blev introduceret for Eskos CNC-maskiner og robotopstillinger af medejer Samuel Rønn Holland i produktionen ved besøget.

18. juni 2024, kl. 06:24 

Ministeren introduceret for automatiseret bearbejdning hos Esko

På en rundtur i det nordjyske har digitaliseringsminister Marie Bjerre blandt andet været forbi Esko Maskinfabrik, der introducerede ministeren for den højt automatiserede spåntagende metalbearbejdning, man råder over i Støvring.


Digitaliserings- og ligestillingsminister Marie Bjerre lagde blandt andet vejen forbi Maskinfabrikken Esko, da hun var på kig efter løsninger med praktisk brug af digitalisering, automatisering og robotteknologi i det nordjyske.

Ministeren fik hos Esko en rundvisning i produktionen, hvor der blev fremvist CNC-maskiner og robotter, som tilsammen giver et utal af muligheder, herunder også introduktion til hvilke fordelen virksomheden har ved at benytte Cad/Cam i hverdagen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ved maskinfabrikken er man beæret over besøget, og glæder sig over at ministeren lagde vejen forbi, og indgik i flere spændende samtaler, og fik indsigt i hvordan Danmark fortsat kan sikre en konkurrencedygtig industri – nu og i fremtiden.

Ud over besøget ved Esko, så var ministeren også forbi industriteniker-uddannelserne ved Tech College, og blev inspireret på turen af blandt andet direktør for Maskinfabrikken Esko Søren Esko, formanden for Dansk Metal Aalborg Jan O. Gregersen, direktør for Tech College Søren Samuelsen og Erhvervspolitisk chef Emil Drevsfeldt Nielsen, Dansk Metal.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik