Teknovation Logo
robot

 
  • Er Danmark i risiko for en 'Nokia-effekt', lyder et af samtaleemnerne ved eventet, der løber af stablen fredag d. 14. juni kl. 10.10-10.50 i Teknologisk Instituts telt.

7. juni 2024, kl. 18:34 

Folkemødedebat: De store virksomheder driver innovationen

Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd, DFiR, DI - Dansk Industri, Teknologisk Institut og GTS-foreningen fremhæver op til et debatevent på Folkemødet fra den 13. til 15. juni på Bornholm, at det i dag primært er de store virksomheder, der driver innovationen i Danmark, og at det ikke er en holdbar udvikling.


Debatmødet med temaet 'Få store virksomheder driver innovationen – er det holdbart?' sker fredag d. 14. juni.

Arrangørerne understreger i den forbindelse, at fremtidens velstand og velfærd afhænger af virksomheders evner til at forny sig og komme først med konkurrence- og bæredygtige løsninger.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Samtidigt viser tal dog, at færre danske virksomheder investerer i forskning og udvikling, og at andelen har været faldende siden 2010, påpeges det.

Debatpanelt består af Lars-Christian Brask, Liberal Alliance, Mikkel Haarder, DI - Dansk Industri, Christine Nellemann, Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd (DFiR) og DTU - Technical University of Denmark samt Juan Farré, formand for GTS-foreningen og CEO, Teknologisk Institut.

Moderator er professionelt bestyrelsesmedlem, Charlotte Rønhof.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik