Teknovation Logo
robot

 
  • Michael Lundbech ser gode vækstmuligheder i firmaets sprøjtestøbeafdeling, der giver kunderne en ekstra service i og med at virksomheden nu kan påtage sig både indkøring og serieproduktion med op til én millioner emner årligt.

18. januar 2020, kl. 14:04 

Michael Lundbech-ekspansion på plastsprøjtestøbning

teknovationNr. 1 - 2020   Michael Lundbech A/S har fået endnu et forretningsben med etableringen af en produktion med plastsprøjtestøbning i lokaler tæt på virksomhedens domicil i Ringsted.


Michael Lundbech A/S har væsentligt opgraderet kapaciteten inden for sprøjtestøbning og det i nye lokaler, et stenkast fra hovedkvarteret i Ringsted, hvor der er afsat ekstra 600 kvadratmeter foreløbig til formålet.

Ønsket med den udvidede produktionskapacitet er bedre at kunne tilgodese kunders behov for produktionskørsel af mindre serier i Ramp-up-fasen. Men det giver også mulighed for at værktøjsspecialisten tager rollen som totalleverandør med seriestørrelser fra 100 til 1.000.000 emner om året, fremhæver direktør og ejer Michael Lundbech over for Teknovation.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Aktuelt er vi oppe på fire sprøjtestøbemaskiner, men planen er at vækste de kommende år til omkring otte til ti maskiner i takt med efterspørgslen, hvorved pladsen i de nuværende lokaler også bliver bedre udnyttet,” siger Michael Lundbech.

På maskinleverandørsiden er valget faldet på Arburg.

Det er en maskinproducent, der byder ind med muligheder for at udnytte innovative teknologier og kapacitet til at udføre krævende processer, samtidigt med at serviceniveauet er godt, lyder det fra Michael Lundbech.
Eksempelvis fremhæver han en komplet sprøjtestøbecelle, hvor en 80 tons Arburg Allrounder 320C, med en ekstra sprøjtestøbeenhed, kører to-komponent-støbning, hvorefter en UR-robot udtager emnerne med en vakuumgriber og sorterer dem.

Se hele den spændende artikel ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik