Teknovation Logo



 

Formnext har rundet 820 udstillere

  • På udstillerlisten nærmere antallet af registrerede virksomheder sig rekordåret sidste, hvor 859 var på plads, og forventningerne på besøgssiden er omkring 30.000.

4. oktober 2024, kl. 15:00 

Verdens fremmeste og årligt gentagende AM-messebegivenhed, Formnext 2024, der holdes fra den fra den 19. til 22. november, nærmer sig rekordniveauet fra sidste år.


Messen for Additive Manufacturing, AM; Formnext er endnu bedre på vej i september end det var tilfældet i rekordåret 2023. Over 820 udstillere er nu tilmeldt til at præsentere det seneste sene på AM-området. Sammen lignet var tallet sidste år under 800 på samme tidspunkt, forud for det, som blev alle tiders rekordår.

Så selv om væksten nogle steder hænger i den tyske industri, så er der fuldt blus på Frankfurt-begivenheden, hvor over 61 procent af udstillerne nu kommer fra andre lande end Tyskland, fremhæver Vice President for Formnext Sascha F. Wenzler, Mesago Messe i Frankfurt: 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"De stærke registreringstal afspejler relevansen af ​​AM for hele industrisektoren," udtaler Sascha F. Wenzler, og fortsætter:

”AM er en teknologi, der gør det muligt at tage aktuelle udfordringer op og finde et nyt økonomisk potentiale. Samtidig viser Formnext også, hvor dynamisk den globale AM-industri er, og hvordan den baner vejen til industrielle fremskridt med adskillige innovationer og applikationer hvert år".

Af de udstillere, der har tilmeldt sig, kommer de - foruden Tyskalnd - primært fra USA, Kina, Storbritannien, Frankrig, Holland, Italien og Spanien.

Årets partnerland er Australien, der efterfølger Danmark og de øvrige Skandinaviske lande i 2023.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik