Teknovation Logo






 

AM Summit-program er frigivet

  • Der var 600 deltagere og 45 udstiller ved sidste års AM Summit i KB Hallen. I år forventer arrangørerne at tage endnu et skridt op med det dobbelte antal kvadratmeter til rådighed i Øksenhallen på Vesterbro.

3. september 2024, kl. 15:16 

Det næsten færdige program er nu offentliggjort for AM Summit 2024 den 24. oktober, der for første gang løber af stablen i Øksnehallen. Blandt oplægsholderne er to Hollywood-legender, en cykelsport-legende og en længere række repræsentanter for fremstillingsindustrien fra ind- og udland.


Årets udgave af Additive Manufacturing-eventet AM Summit løber af stablen 24. oktober, og det bliver i større rammer i Øksnehallen.

Den centrale placering har gjort det muligt at fordoble antallet af kvadratmeter med henblik på at opnå optimale forhold til at skabe inspiration, netværk, indsigt og sjov for deltagerne, påpeges det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Datoen for årets udgave nærmer sig, og oplægsholderprogrammet er nu ved at være på plads.

I den mere kulørte afdeling kan eventet i år præsentere to Hollywood-legender i form af CEO og grundlægger af Marvel Labs Jake Miller og CTO hos Gentle Giant Studio Jason Lopes, der har stor erfaring med 3D-print af rekvisitter til Hollywood blockbustere som Ringenes Herre, Star Wars og Marvel Cinematic Universe.

Sidstnævntes indlæg omhandler arbejdet med at flytte grænserne inden for 3D-farveprint og modelfremstilling.

Fra cykelsportens verden kommer den pensionerede cykelrytter og sportsdirektør Brian Holm, der sammen med CEO hos og medstifter af NablaFlow Luca Oggiano taler om teknologiske fremskridt inden for cykelsporten assisteret af 3D-print.

Inden for 3D-metalprint deltager blandt andre Senior Additive Manufacturing Manager hos LEGO Group Mandaná Moshiri og Lead Engineer Metal Additive Manufacturing hos Grundfos Dagny Primdahl med flere i en rundbordsdiskussion modereret af Jeppe Byskov fra Teknologisk Institut om de senste mulighder på området.

Bæredygtighed er også større emne på dagen, hvor blandt andre Technology Manager for Deutsche Bahn Helge Schneevogt fortæller om brugen af 3D-print til at sikre en bæredygtig fremtid på transportområdet.

Se mere  ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik