Teknovation Logo
robot

 
  • Aftalen mellem Danish AM Hub og finske FAME er indgået forud for AM Summit 2024, der holdes 24. oktober i Øksnehallen, København.

23. august 2024, kl. 14:08 

Finske FAME støtter op om AM Summit

Forud for AM Summit 2024, der holdes 24. oktober i Øksnehallen, oplyser arrangøren Danish AM Hub, at man har indgået et tættere partnerskab med finske FAME.


Finnish Additive Manufacturing Ecosystem, FAME, bakker op om AM Summit 2024, der er organiseret af Danish AM Hub.

Danish AM Hub og FAME har netop annonceret partnerskabet, som yderligere styrker den førende konference i Norden, dedikeret til Additive Manufacturing, AM; AM Summit, der finder sted hvert år, og tiltrækker eksperter, innovatører og pionerer fra hele verden. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


AM Summit fungerer derfor som en vigtig platform for netværk, vidensdeling og udforskning af de nyeste teknologier inden for Additive Manufacturing.

”Samarbejdet med Danish AM Hub har været fremragende og ligetil,” siger Eetu Holstein, der er Ecosystem Lead hos FAME, og fortsætter:

”Vi er forpligtet til at styrke vores samarbejde på tværs af Norden, og dette partnerskab er en praktisk måde at fremme Additive Manufacturing i regionen. Gennem dette samarbejde er vi også bedre positioneret til at vise, at Nordens kvaliteter på området”.

CEO Frank Rosengreen Lorenzen, Danish AM Hub, er enig, og tilføjer:

”Stærke alliancer mellem lande og organisationer er afgørende for at fremme bæredygtighedsdagsordenen og gøre den til en topprioritet for alle industrier, hvilket er vores hovedformål. Vi er begejstrede for dette vigtige samarbejde med FAME”.

AM Summit 2024 finder sted den 24. oktober i Øksnehallen i København, og tæller ud over konferenceprogram, også et udstillingsområde, hvor man blandt udstillerne på AM Summit 2024-eventet vil kunne møde maskinudbydere fra Arburg, Protech og Prototal Damvig med flere.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik