Teknovation Logo
robot

 
  • Idé-Pros erfaring inden for tryk- og sprøjtestøbning medvirker til en pålidelig og gennemtænkt værktøjsfremstilling, der gør det muligt, at fremstille færdigstøbte prototype-emner på blot ti dage, fremhæver Skive-virksomheden.

20. januar 2020, kl. 07:08 

Færdigstøbt prototype på ti dage

Idé-Pro A/S har udvidet kapaciteten og kan derfor tilbyde kortere leveringstider til flere kunder. Hos Idé-Pro betyder det, at man tilbyder at gå fra emnemodning, til fremstilling af støbeværktøj og levering af støbte prototyper på ti dage.


Idé-Pro's værktøjsproduktion er optimeret yderligere, og tilført nogle af de seneste teknologiske og mest fuldautomatiske CNC-fræsemaskiner. Det betyder, at virksomheden kan fremstille støbeværktøj på få dage, og til konkurrencedygtige priser, fremhæver Skive-virksomheden.

Man kan også tilbyde at gå fra emnemodning, til fremstilling af støbeværktøj og levering af støbte prototyper på blot ti dage, hedder det videre.

Prototyper fra Idé-Pro er støbt i optimerede materialer og med de seneste processer. I eget plastsprøjtestøberi råder man over fuldautomatiske maskiner med en lukkekraft fra 6 og helt op til 4,000 tons, og man kan således støbe emner fra 0,01 gram op til 41,5 kilogram.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik